Neem contact op

Vinden we leuk

Ben je journalist, blogger of vlogger en heb je een vraag? Neem dan contact op met Chantal Mooyman, Praatjesmaker PR, nieuws & media. Dat kan via pers@coolblue.nl of 010 742 3020 (direct). 

 

Ben je een klant? Kijk dan op www.coolblue.nl/klantenservice of bel 010 798 89 99

Maar wellicht heb je een vraag die beantwoord kan worden met een van de onderstaande antwoorden.

Wat is Coolblue ?
Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter bijna 300 webshops in Nederland en België en 7 fysieke winkels in Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Lochristi en Antwerpen. Via specialisten als TVstore.nl en Laptopshop.be is het de grootste verkoper van consumentenelektronica in de Benelux.

Waarin is Coolblue anders dan andere webwinkels?
Coolblue gelooft in specialisme. Daarom zijn we geen warenhuis, maar een verzameling specialisten. We schreeuwen niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Coolblue staat voor een obsessieve focus op service. Met 1200 Coolblue’ers werken we keihard om onze klanten tevreden te maken. Of nee, meer dan dat: te verwonderen.

Door wie wordt de directie van Coolblue gevormd?
Het bedrijf is in privaat eigendom. De directie van Coolblue is een team van 4 man: Pieter Zwart, Daphne Smit, Jasper Hoogeweegen, Maarten Keller. In totaal werken er meer dan 2.650 mensen bij Coolblue.

Wat is de gedachte achter de vele shops?
We geloven in specialisme. Daarom bouwen we shops die relevant zijn voor onze klanten. Zoek je een laptop, dan kom je op Laptopshop.nl in het laptop-walhalla. Meer dan 283 laptops op voorraad, alle accessoires van acculaders tot 600 verschillende tassen, productinformatie met plus én minpunten, video’s die je laptop in gebruik laten zien en een klantenservice met verstand van zaken.

 

reviewen?
Wil je een product reviewen voor een blog, artikel of persbericht? Vraag 'm hier aan.