Neem contact op

Vinden we leuk

Ben je journalist, blogger of vlogger en heb je een vraag? Neem dan contact op met Emanuel Sys, Praatjesmaker PR, nieuws & media. Dat kan via pers@coolblue.nl of 0032 486 17 52 65. 

Ben je een klant? Kijk dan op www.coolblue.nl/klantenservice of bel 010 798 89 99

Maar wellicht heb je een vraag die beantwoord kan worden met een van de onderstaande antwoorden.

Wat is Coolblue ?
Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan 330 webshops in Nederland en België en 8 fysieke winkels in Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Lochristi, Antwerpen en Zaventem. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 12 categorieën, gaande van Telefonie, Computer & Tablets over Tuin & Klussen tot Koken & Tafelen. In 2016 behaalde Coolblue een omzet van 857 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste webwinkels van Nederland en België.

Waarin is Coolblue anders dan andere webwinkels?
Coolblue gelooft in specialisme. We schreeuwen niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Coolblue staat voor een obsessieve focus op service. Met meer dan 2.700 Coolblue’ers werken we keihard om onze klanten tevreden te maken. Of nee, meer dan dat: te verwonderen.

Door wie wordt de directie van Coolblue gevormd?
Het bedrijf is in privaat eigendom. De directie van Coolblue is een team van 4 personen: Pieter Zwart, Daphne Smit, Jasper Hoogeweegen, Maarten Keller. In totaal werken er meer dan 2.700 mensen bij Coolblue.