Coolblue-nieuws

Coolblue ‘beste telecomwebwinkel van Nederland’

Online retailer wint publieksprijs van de Thuiswinkel Awards

Samenvatting

Donderdagavond is Coolblue uitgeroepen tot Beste Telecomwebwinkel van Nederland tijdens de Thuiswinkel Awards. De online retailer, bekend van 67 webshops waaronder PDAshop.nl en Smartphoneshop.nl, won deze Award ook in 2010.

Donderdagavond is Coolblue uitgeroepen tot Beste Telecomwebwinkel van Nederland tijdens de Thuiswinkel Awards. De online retailer, bekend van 67 webshops waaronder PDAshop.nl en Smartphoneshop.nl, won deze Award ook in 2010. In de categorie Telecom waren verder Bol.com en The Phone House genomineerd.

“We zijn er ontzettend trots op, vooral omdat het een publieksprijs is,” zegt Pieter Zwart, oprichter en directeur van de snelgroeiende onderneming. “Dat betekent dat het oordeel is geveld door de mensen waar we het liefste naar luisteren: onze klanten. We zijn iedereen die heeft gestemd ontzettend dankbaar.”

Tevreden achterover leunen na het behalen van deze prijs? “Dat doen we nooit. We zien het slechts als een aanmoediging dat we op de juiste weg zitten”, aldus een enthousiaste Zwart. “Met 250 Coolblue’ers werken we keihard om onze klanten nog beter te kunnen helpen, volgens het motto: elke dag een beetje beter.”

De Thuiswinkel Awards worden elk jaar verzorgd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards van branchevereniging Thuiswinkel.org. De stichting organiseert onafhankelijke verkiezingen voor webwinkels in Nederland.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.