Coolblue-nieuws

Coolblue-app nu ook voor Android

Samenvatting

Vandaag brengt Coolblue haar app voor Android uit. De gratis app is de snelste manier voor klanten om hun product in huis te krijgen.

Via de Coolblue-app hebben klanten het hele assortiment binnen handbereik. Ze kunnen gemakkelijk filteren, de ongezouten meningen van andere klanten lezen en de door hen laatst bekeken producten terugzien. Bestellen is even eenvoudig als veilig: klanten betalen via hun eigen bank-app. Vervolgens kunnen ze pakketjes volgen en hun bestellingen terugzien.

Eerder lanceerde het e-commercebedrijf de iOS-versie van de app. “Met de Android-app kunnen we nóg meer klanten blij maken. Klanten kunnen vanaf nu feedback geven en elke 2 weken een verbeterde versie verwachten.” Aldus Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue. De Coolblue-app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Download de app.

 

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.