Coolblue-nieuws

Coolblue beste webwinkel van Nederland

Samenvatting

Coolblue is bij de uitreiking van de Thuiswinkel Awards 2015 verkozen tot beste webwinkel van het jaar. Voor de derde keer in vijf jaar tijd sleepte de online retailer deze prijs in de wacht. Daarnaast werd Coolblue door het publiek bekroond als beste webshop in Consumentenelektronica en Telecom.

Eindbaas Pieter Zwart van Coolblue is 'apetrots' op de prijs. Hij is blij dat vakgenoten zijn bedrijf op deze manier waarderen.

Verwonderen en elke dag een beetje beter
"De beste webwinkel is in onze ogen de webwinkel die het best in staat is om z'n klanten blij te maken," licht Zwart toe. "Soms zit dat in iets ogenschijnlijk kleins, zoals het verlenen van service via Whatsapp. Soms zit dat in een grotere propositie zoals Coolblue VandaagNog of gratis bezorging op zondag. We willen klanten blij maken op het moment dat zíj dat willen. Kort geleden was een op zaterdag besteld pakketje, pas in huis op dinsdag, gelukkig kan dat nu op zondag."

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.