Coolblue-nieuws

Coolblue introduceert Apple Pay

Klanten betalen bij Coolblue voortaan ook met Apple Pay

Samenvatting

Vanaf vandaag kunnen Coolblue-klanten met Apple Pay betalen op de website, in de app en in de fysieke winkels. Coolblue is een van de eerste (web)winkels in Nederland die deze betaalmethode aan zijn klanten aanbiedt. Op de website en app kunnen klanten met hun vingerafdruk of gezichtsherkenning veilig en snel hun bestelling bevestigen. In de winkels van Coolblue kunnen ze contactloos betalen. Klanten hoeven alleen hun iPhone of Apple Watch voor de betaalautomaat te houden.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: "Vanaf vandaag kunnen onze klanten als een van de eerste Apple Pay-gebruikers in Nederland met hun vingerafdruk of glimlach een bestelling betalen. Afrekenen was nog nooit zo gemakkelijk. Klanten hoeven niet langer een pinpas, creditcard of reader tevoorschijn te halen. Hierdoor hebben ze hun blauwe pakketje nóg sneller in huis. Zo kunnen we klanten nog blijer maken.”

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Apple Pay bij Coolblue.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 10 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.