Rotterdam,
29
maart
2016
|
12:53
Europe/Amsterdam

Coolblue introduceert MiniMagazijnen voor nog snellere levering

Het e-commerce bedrijf zoekt naar particuliere minimagazijnen door heel Nederland.

Coolblue roept klanten op zich aan te melden als MiniMagazijn-houder. Hiermee wil de online retailer door het hele land “Vandaag besteld, binnen 30 minuten af te halen” kunnen aanbieden. De ambitie is om voor het eind van dit jaar in achtduizend wijken een Coolblue MiniMagazijn te hebben.

In combinatie met CoolblueBezorgt krijgen Coolblue-klanten met Coolblue MiniMagazijn steeds meer controle over de manier waarop en wanneer ze hun bestelling willen ontvangen. Daarnaast geeft het Coolblue de mogelijkheid om producten nóg sneller bij de consument te krijgen.

Bij Coolblue geloven we in stapjes. Vandaag zijn er al 150 MiniMagazijnen. Eind dit jaar moeten het er maar liefst achtduizend zijn, zodat iedere buurt van Nederland z'n eigen Coolblue MiniMagazijn heeft,” aldus directeur Pieter Zwart.

Via CoolblueMiniMagazijn.nl en CoolblueMiniMagazijn.be kunnen geïnteresseerden hun huis als magazijn aanmelden.

Boilerplate

Over Coolblue
Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan 300 webshops en 7 fysieke winkels in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Antwerpen en Lochristi. Via specialisten als TVstore.nl en Laptopshop.nl verkoopt het bedrijf consumentenelektronica op internet. Coolblue voegde onlangs webshops op het gebied van koken, verlichting, fitness speelgoed en outdoor toe. In 2015 behaalde het een omzet van 555 miljoen euro en is daarmee één van de grootste webwinkels van de Benelux. Zowel in 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 , 2014 als 2015 won het bedrijf prijzen als Beste Webwinkel in de Thuiswinkel.org en BeCommerce Awards.