Coolblue-nieuws

Coolblue opent flagshipstore in Brussel

Retailer opent 14de én grootste Coolblue-winkel van Nederland en België

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue zijn flagshipstore op de Louizalaan in Brussel. Na de winkelopening in Leiden is dit de tweede van zes winkels die de retailer dit jaar wil openen in Nederland en België. Met een oppervlakte van 2.600 m2 is het meteen de grootste Coolblue-winkel. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Ook kunnen ze er langskomen voor persoonlijk advies, het ophalen van online bestellingen en smartphone en tablet reparaties.

Vandaag opent Coolblue zijn flagshipstore op de Louizalaan in Brussel. De flagshipstore is met z’n 2.600 m2 de grootste winkel van de retailer en de vierde Coolblue-winkel in België. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten zelf ervaren.

Camille Depuydt, Manager Coolblue België: “We weten dat onze klanten vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf eerst nog even willen ervaren. Zoek je een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je eerst horen hoe die écht klinkt. Ook kunnen klanten langskomen om hun online bestelling op te halen, voor persoonlijk advies of om hun smartphone of tablet te laten repareren. Die mogelijkheid willen we nu ook aan onze Brusselse klanten bieden in onze allergrootste Coolblue-winkel.”

In de winkel vinden klanten 10 verschillende ‘productwerelden’: Laptops, Smart home, Audio, Smartphones / tablets & wearables, Camera's, Televisies, Koffiemachines, Gaming, Wassen & drogen, Huishouden & keuken. Ook staan er productspecialisten klaar om klanten op veilige afstand te helpen bij het maken van de juiste productkeuze.

CoolblueFietst

Daarnaast is de nieuwe Coolblue-winkel ook een uitvalsbasis voor CoolblueFietst, de eigen bezorgservice van kleine producten met de fiets. In en rond de Coolblue-winkel in Zaventem - en zo ook in bepaalde delen van Brussel - werden er al bestellingen geleverd met CoolblueFietst. Met de flagshipstore in Brussel wordt dit bezorgingsgebied fors uitgebreid. Deze ochtend vertrokken goedgevulde bakfietsen vanuit de winkel naar klanten in en rond Brussel. Als je er via de website of de app bijvoorbeeld een laptop, smartphone of koptelefoon bestelt, is de kans groot dat er de volgende dag een vrolijke, fietsende Coolblue’er met je bestelling voor de deur staat.

Facts & figures

● Adres: Louizalaan 43

● Oppervlakte: 2.600 m2

● Meer dan 1.000 producten zelf ervaren

● 50 Coolblue’ers

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België en Nederland (Net Promotor Score van 68). De retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van beeld en geluid, Telefonie, Computer & Tablets, tot Huishouden & Wonen. Coolblue heeft een eigen bezorg- en installatieservice en 14 fysieke winkels in Nederland en België. In 2019 behaalde Coolblue een omzet van 1,5 miljard euro.