Coolblue-nieuws

Coolblue opent winkel in hartje Haarlem

Samenvatting

Vandaag opent de Coolblue-winkel in Haarlem voor het eerst zijn deuren. In de winkel kunnen klanten producten zelf uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen. Deze nieuwe winkel in Haarlem is de elfde winkel van het e-commercebedrijf in Nederland en België.

Vandaag opent Coolblue een winkel in het centrum van Haarlem. Met deze nieuwe winkel wil het e-commercebedrijf zijn klanten in de omgeving van Haarlem heel erg blij maken.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Vanaf vandaag kunnen klanten in onze nieuwe winkel in Haarlem producten zelf uitproberen. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf graag willen ervaren. Wil je een nieuwe koptelefoon, dan wil je even horen hoe die ‘echt’ klinkt. En als je op zoek bent naar een nieuwe laptop, dan wil je deze eerst zelf vasthouden en zien.”

 

Productwerelden
In de Coolblue-winkel aan de Grote Houtstraat vinden klanten 5 verschillende productgroepen: van Laptops & Tablets tot Smart Home. Ook kunnen ze zich laten adviseren door verschillende productspecialisten, om zo tot de juiste productkeuze te komen. Daarnaast kunnen klanten in de winkel terecht voor service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen.

 

Dit is de elfde winkel van Coolblue in Nederland en België en de eerste winkel midden in een stadscentrum. Dit jaar wil Coolblue nog meer klanten blij maken door winkels te openen op centrale locaties in grote steden, waaronder de aankomende winkel in het centrum van Arnhem.

 

Facts & figures
Adres: Grote Houtstraat 159
Oppervlakte: zo’n 240 m²
5 productgroepen: Laptops & Tablets, Mobiele telefoons, Geluid, Smartwatches, Smart Home.

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 11 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Haarlem, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2018 behaalde het bedrijf een omzet van 1,35 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.